2014. 04. 05.

Mérlegen a szavazatod

A 2014. április 6-i szavazást-választást megelőző kampány igaz példája annak, hogy az emberek nem a tényekből indulnak ki, nem az Orbán-kormány négy éves küzdelmét és tevékenységét tanulmányozzák (IMF, bankok, stb.), hanem saját előítéletük után mennek. (Ha keresztény vagy olvasd el Jn 7,40-53 részt, és akkor megérted.)

Az előítéletre alapozókra még az sem hat, hogy az EU elismerte az Orbán-kormány gazdaságpolitikáját és a nemzetközi értékelők is pozitíve nyilatkoznak.
Viszont az a furcsa, hogy a Kormányváltó tömörülés szónokait sokan ma is meghallgatják, pedig ők Ron Werber nemzetközi manipulátor bábjai és az ő mocskos stratégiájának követői, hogy "minden áron" szavazatokat és a hatalmat szerezhessenek!!! 
Ők az idegen hatalom szolgái, kufárai!
Már Mesterházy vasárnapi beszéde és az MSZP-s Simon ügy, továbbá Gyurcsány nemzetgyalázó "balatonőszödi beszéde", és az offshore-s Bajnai Hajdú-Bét csődje elég súlyos erkölcsi deficitről, alkalmatlanságról tanúskodik, amiért őket rég szankcionálni kellett volna, hogy a választásokon többé ne indulhassanak.
Most a tényekből induljunk ki, és ne a saját előítéleteinkből.
- Mi jobb az országnak és a magyar polgároknak?
- Az Orbán-kormány kitartó munkája révén mutatkozó fejlődés, jó irányú haladás és annak elkötelezett folytatása,  vagy segíteni a "Kormányváltókat" hogy az elért eredményeket tönkre tegyék, az országot és a népet kifosszák?

- Én és barátaim a folytatásra szavaztunk!

- Remélem, te is így teszel barátaiddal együtt.

Ha meglesz a kétharmad (Ukrajnai helyzet miatt is lényeges), akkor a Duna TV jóvoltából hittel énekelhetjük: Isten, áldd meg, a magyart!

Barátsággal, békésen és bizalommal köszöntelek Csíkszeredából, remélve Magyarország  megerősödését,
D-K. József

A Magyar Nemzetben (2014-04.05. Csak a Fidesz 1.,6.o.) Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozik, aki elmondta: „A politikában is vannak vastörvények. Azt a pozíciót, amit nagyon akarsz, ami után majd’ odapusztulsz, sohasem kaphatod meg. Munkát, gondot, segítségre szoruló embereket, terhet, felelősséget kaphatsz. Ez a keresztény politika alapvetése. Mi úgy hisszük, ezért és erre kaphattunk kétharmadot.”


Ajánló:  Új nap virrad ránk
Igaz magyaroknak 2004-ből és 2014-ből
Egy EP-képviselő nyilatkozata
A választások kapcsán


1 megjegyzés: