2017. 10. 07.

Hirdetés: 2017. október 8.



1. Az októberi rózsafüzér ájtatosságot hétköznap este fél 7 órakor végezzük.

2. A plébániai hitoktatását kedden megkezdtük. Szeretettel várjuk a diákokat. Az évfolyam szerinti beosztás megtalálható az Egyházközségi Apostolban.

3. Az elsőáldozásra készülő 3. oszt. tanulóknak pénteken 3-4 óráig, és 4-5 óráig hittanóra. A bérmálkozók felkészítője minden pénteken 19-20 óráig.

4. Jövő vasárnap a Millenniumi templom búcsúja. Ft. Csató Béla aranymisés plébános prédikál. A búcsús mise fél 1 órakor lesz, ezért a 11 órás szentmise kimarad.

5. A hittanos gyerekek Misenaplójába a sekrestyénél pecsételünk. Szombaton de. 10 órától Ministránsképző.

6. Az Egyházközségi Apostolban újra indítottuk a Kisapostol részben a Kérdéseket. A megfejtéseket csütörtök reggelig várjuk a plébánia postaládájába.

7. A Krisztus Világa folyóirat októberi száma kapható. A tartalmában gazdag lap cikkei közül figyelmükbe ajánljuk az Őrangyalok, a Reformátor útja, Szent László-év, Virágok a hegyoldalban címűeket. Az utóbbi a gyémántmisés József atyával készült interjú befejező része. A lap ára 1,50 lej. 

8. Pénteken, október 13-án Dr. Propper  Valéria: A  magyar színpad  három nagyasszonya (Déryné Széppataki Róza, Jókainé Laborfalvi Róza  és Jászai Mari) címmel tart előadást a polgármesteri  hivatal  gyűléstermében 18 órától.


Elmélkedés: 

Az idők teljességének a jele

Szűzanyám, ha kimented a katonáimat

3. A keresztény ember társadalmi felelőssége

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése